Dent serviceteam

Et stærkt hold dedikeret til at holde din klinik kørende – uanset hvor i landet

Alle kan sælge tandlægeudstyr. Og næsten ligeså mange kan montere det. Men det kræver både erfaring, et professionelt setup og det helt rigtige team af specialiserede teknikere at håndtere den løbende service og de akutte problemer, der kan opstå i hverdagen.

Hos Dent Support handler dental service om tryghed. Vi kender dentalbranchen og forstår vigtigheden af, at dit udstyr fungerer optimalt – hver dag, året rundt. Du skal blot kontakte vores servicecenter, så klarer vi resten.

Visse typer udstyr kan bare ikke undværes. Derfor tilbyder vi – som en naturlig del af vores stærke dentale servicekoncept – en fleksibel låneordning, som sikrer, at du kan fortsætte dit arbejde, indtil vi får dit eget udstyr gjort køreklart igen.

Din verden er dynamisk og alt skal fungere
– derfor er vores dental service indrettet derefter

Det er let at bruge ord som dental service og professionalisme. Noget andet er at være klar på at efterleve de høje standarder i hverdagen. Det er vi. Og det mærker du i alle dele af samarbejdet med os. Vi lægger ikke skjul på, at vi netop altid ønsker at være de bedste til det, vi laver. Lige som dig.

Du skal blot kontakte vores servicecenter, så klarer vi resten.