Klinikindretning

Vi har stor erfaring med funktionel klinikindretning

Din klinik skal fungere optimalt. Og når en tandlægeklinik skal indrettes, gælder det om at få æstetik, funktionalitet og ergonomi til at gå op i en højere enhed. Vi elsker de udfordringer – og har stor erfaring med klinikindretninger i hele landet. Vi har i mange år taget teten og assisteret tandlæger med planlægning og indkøb, når:

· en ny klinik etableres
· en eksisterende klinik får en velfortjent make-over
· et nyt røntgenapparat og de lovmæssige hensyn til afskærmning integreres

Vi er med hele vejen og står også gerne for den afsluttende montage. Vi tager ansvaret meget seriøst – og samarbejder med erfarne arkitekter og indretningsarkitekter, som kender branchen fra top til tå. Vi kan deltage som blot sparringspartner eller som totalleverandør. Det er helt op til dig.

Uanset hvilken rolle, vi har i dit projekt, er vores indsats dedikeret til altid at sikre dig en moderne og velfungerende klinik – med indbygget fremtidssikring.

Forhandling af individuelle inventarløsninger fra Climo
Vi sælger de spændende produkter fra Climo. Danske Climo producerer individuelle, fleksible og ergonomiske løsninger inden for klinikindretning og -inventar til dentalbranchen. Produkterne er kendetegnet ved en høj kvalitet, ypperlig funktionalitet og et smukt design, som kan tilpasses dine ønsker.