Klinikindretning

Vi har stor erfaring med funktionel klinikindretning

Din klinik skal fungere optimalt. Og når en tandlægeklinik skal indrettes, gælder det om at få æstetik, funktionalitet og ergonomi til at gå op i en højere enhed. Vi elsker de udfordringer – og har stor erfaring med klinikindretninger i hele landet. Vi har i mange år taget teten og assisteret tandlæger med planlægning og indkøb, når:

· en ny klinik etableres
· en eksisterende klinik får en velfortjent make-over
· et nyt røntgenapparat og de lovmæssige hensyn til afskærmning integreres

Vi er med hele vejen og står også gerne for den afsluttende montage. Vi tager ansvaret meget seriøst – og samarbejder med erfarne arkitekter og indretningsarkitekter, som kender branchen fra top til tå. Vi kan deltage som blot sparringspartner eller som totalleverandør. Det er helt op til dig.

Uanset hvilken rolle, vi har i dit projekt, er vores indsats dedikeret til altid at sikre dig en moderne og velfungerende klinik – med indbygget fremtidssikring.

Klinikmøbler med faste mål
Vi sælger det modulopbyggede klinikinventar, Netclinic.dk, fra Danish Healthcare Design – også kendt for mærkerne Climo og inform. De producerer individuelle, fleksible og ergonomiske løsninger inden for klinikindretning og -inventar til dentalbranchen. Produkterne er kendetegnet ved en høj kvalitet og funktionalitet samt et stilrent design, som kan tilpasses dine ønsker.

Netclinic.dk er en enkel, stilren og økonomisk løsning – lige til at sætte ind på klinikken.

Se sortimentet til Klinikken og Sterilen i vores webshop – klik her