Reparation på klinikken

Udekørende service

Vi har afdelinger over hele landet. Vi er gearet til hurtige udrykninger, hvis dit udstyr går ned eller på anden måde har brug for akut service. På den måde gør vi det så smidigt og effektivt som muligt for dig og klinikken. Du skal blot kontakte vores servicecenter, så klarer vi resten.

Næsten uanset hvilket teknisk udstyr du har valgt til din klinik, vil vores team af erfarne serviceteknikere kunne hjælpe dig med hurtig og kompetent service.

Vi servicerer alle former for units, røntgenapparater og småudstyr fra flere markedsledende brands, f.eks. MELAG, KaVo, Heka, W&H, Dexis, Dürr, Miele, Lisa og Getinge.

Langt de fleste opgaver løser vi med det samme. Men kræver udstyret særlig service, sørger vi for at holde dig ”kørende”, indtil vi kan udføre service eller reparation på det tidspunkt, som passer bedst på din klinik.

Vores serviceteknikere bliver løbende uddannet hos producenterne, så de altid er opdateret på viden om udstyret og kan yde kompetent rådgivning, support, reparation og service.

Med andre ord – du er altid på sikker grund med udstyr og service fra Dent Support.