Kampagne
Leasing af din nye Melag autoklave?
Få en 5-årig leasingaftale, som sikrer dig styr på driften og økonomien
- og giver ro i maven.

Hvorfor lease en autoklave?

Med en leasingaftale gennem Dent Support får du først og fremmest en topmoderne autoklave, der giver dig driftssikker autoklavering og styr på økonomien – og du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter:

Fast månedlig ydelse. Du kender dine udgifter og fordeler omkostningerne over en længere periode.

Ingen forudbetaling. Du belaster ikke din likviditet eller kassekredit.

Ingen uforudsete udgifter. Alle serviceeftersyn og eventuelle reservedele er inkluderet i lejeprisen.

Driftssikker hverdag. Vi leverer og monterer og sørger for, at du kan autoklavere, som du skal – i hele lejeperioden.

Fuld fleksibilitet. Når lejeperioden er slut, har du flere muligheder.

Vi hjælper med autoklave, leasing og praktik

Vi hjælper dig hele vejen. Rådgiver om autoklaver og finder modellen, der opfylder behovet for autoklavering på din klinik, udregner den månedlige leasingpris og restværdien efter en 5-årig leasingaftale. Vi tilbyder også at yde løbende support og service.

Få en snak med os og oplev Melag autoklaver i vores showroom.

Ring og hør mere på 70233121

Få autoklaven, der passer til behovet på din klinik

Skal du vælge Melag Proclass, Premium class eller Cliniklav? Vi har lang erfaring med certificeret salg af og service på alle Melag autoklaver.

Uanset klinikkens størrelse kan vi tilbyde dig lige præcis den erfaring og ekspertise, du har brug for, når du skal vælge ny autoklave.

Melag er pålideligt udstyr til tandlægeklinikker, lægepraksis, dyrlægepraksis og hospitaler. Autoklaverne efterlever de særlige behov og krav til funktionalitet, kvalitet og driftssikkerhed. De giver dig sikker dokumentation og kontrol i hverdagen og lever fuldt ud op til EU-kravene.

Glæd dig til kortere driftstider, hurtigere klargjorte instrumenter og enkel betjening – samt intuitive processer, der gør din arbejdsdag mere effektiv og lønsom.

Læs mere om Melag autoklaver

Vil du vide mere eller have et konkret leasingtilbud
Download vores Melag brochure herunder eller ring 70 233 121
- så fortæller vi alt om autoklaver og leasing.
Læs mere

360oservice med Dent Support

Hos Dent Support handler dentalservice om tryghed. Vi kender branchen og forstår vigtigheden af, at dit udstyr fungerer optimalt – hver dag, året rundt.

Det kræver erfaring og det helt rigtige team af specialiserede teknikere at håndtere den løbende service og de akutte problemer, der kan opstå i din arbejdsdag. Derfor har vi sat et stærkt hold, dedikeret til at holde din klinik kørende.

Opnå høj oppetid med en serviceaftale
Med en årlig serviceaftale hos os kontakter vi dig automatisk, når det er tid til næste servicebesøg. Den forebyggende vedligeholdelse gør udstyret pålideligt i brug og minimerer driftsstop. Er uheldet ude tilbyder vi altid en fleksibel låneordning, så du kan fortsætte dit arbejde, indtil vi har gjort dit eget udstyr køreklart igen.

Hør mere om vores stærke, fleksible servicekoncept – kontakt vores servicecenter på telefon 70 233 121.

Læs mere om vores servicekoncept – klik her