Job

Ledige stillinger

Vi har desværre ingen ledige stillinger pt.

 

Job hos Dent Support

Vi tror på, at den gode kundeoplevelse ligger i hænderne på vores medarbejdere og i det stærke samarbejde mellem vores serviceteknikere ude i marken og med personalet hjemme på kontoret. Alle spiller en vigtig rolle i det vellykkede resultat hos vores kunder – og i derved at bevare Dent Supports gode omdømme.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode rammer, en uformel omgangstone og hvor der er plads til frihed under ansvar. Det er afgørende for os, at Dent Support er en god arbejdsplads og at vi udvikler vores medarbejdere, så alle kan yde sit bedste og derved sikre sin egen og Dent Support’s fortsatte vækst. Vi tager derfor altid vores medarbejdere med på råd og har årlige MUS samtaler, der sikrer, at vi også fremover er en attraktiv arbejdsplads, der udvikler sig.

 

Er du stolt af dit fag og sætter en ære i at levere den bedste service – hver gang? 

Vi er en dynamisk virksomhed i vækst og er altid lidt på udkig efter dygtige, engagerede og ansvarsbevidste kolleger, der kan supplere vores stærke serviceteam yderligere. Deler du vores passion for at være den bedste til det, du laver i dit arbejde, er du motiveret af udfordringer i et travlt og afvekslende arbejdsmiljø og forstår værdien af et stærkt samarbejde – så hører vi gerne fra dig.

Send din uopfordrede ansøgning til os på info@dentsupport.dk

Læs her, hvordan vi behandler persondata i forhold til ansøgninger: Privatlivspolitik