Kampagne
Leasing af dit nye røntgenapparat?
Det tjener sig hurtigt hjem.

Hvorfor lease et røntgenapparat?

Med en 5-årig leasingaftale på f.eks. Dexis OP 3D Panorama 2D er den månedlige ydelse kun 2.755,- inkl. moms, installation og undervisning i brug af apparatet.

Hertil kommer fordele som:

– 3-4 røntgenbilleder pr. måned er nok til at dække udgiften til leasingen af panoramaapparatet.

– Med 20 arbejdsdage om måneden og bare ét panoramabillede om dagen, har du en indtjening, der gør det fordelagtigt at have eget røntgenapparat på klinikken.

– Med en fast månedlig ydelse kender du dine udgifter og fordeler omkostningerne over en længere periode. Det er sund likviditet.

Vi hjælper med produkt, leasing og praktik

Vi rådgiver om røntgenudstyr, indretning af røntgenrum og placering af apparatet, klarer anmeldelsen til Sundhedsstyrelsen og leasingen samt yder løbende support. Ring og hør mere hos vores dentalrøntgen eksperter:
Søren Andersen 28 74 87 80 – Stig Færch 70 23 31 21

Ring og hør mere på 70233121

OP 3D, OP 2D – hvilket panorama røntgenapparat skal du vælge?

Hos Dent Support hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning på digital røntgen til din klinik.

Med dybe rødder i røntgensektoren og mange år i dentalbranchen er Søren Andersen og Stig Færch vores dedikerede røntgeneksperter. De kan tilbyde dig lige præcis den erfaring, ekspertise og service, du har brug for, når du skal vælge nyt røntgenudstyr. Fang Søren på 28 74 87 80 – og Stig på 70 23 31 21.

Dexis Røntgen
Hos Dent Support har vi lang og succesfuld erfaring med salg af og service på Dexis Røntgen, det tidligere KaVo Røntgen som vi var certificerede forhandler af.

Glæd dig til høj funktionalitet, enkel betjening, intuitive arbejdsprocesser, som gør din arbejdsdag mere effektiv og lønsom.

Læs mere om Dexis røntgenapparater

Vil du lease?

Vi kommer gerne ud og besøger dig på din klinik. Men du er også velkommen til at opleve Dexis Røntgen i vores showroom.

Vi hjælper dig hele vejen. Vi finder det helt rette røntgenapparat til din klinik, udregner den månedlige leasingpris og restværdien efter en 5-årig leasingaftale.

Ring 70 233 121 for en aftale.

Mangler du plads til røntgen?
Download information herunder eller ring 70 233 121, så fortæller vi
alt om indretning af røntgen med os.
Læs mere